Gepubliceerd op 23 August 2022 om 07h54
Door Damien Malvetti

De Car Policy Benchmark Tool van Fleet360

Personeel aanwerven en behouden is momenteel een echte uitdaging voor tal van bedrijven. De ‘war on talent’ legt de nadruk op het personeelsbeleid en dwingt tot nadenken over de mobiliteit van werknemers. Met de evolutie van het wagenparkbeleid stellen veel HR-afdelingen zich terecht vragen over de aantrekkelijkheid van hun vlootbeheer en mobiliteitsstrategie. Fleet360 helpt hen de antwoorden op hun vragen te vinden met zijn Car Policy Benchmark-tool.

  • Hoe u zich verhoudt tot de markt wat betreft de aangeboden auto’s in de verschillende salarisklassen en de autoregeling.
  • Welke merken en modellen het populairst zijn in de typische klassen van het autobeleid
  • Hoe verhouden uw CO2-voetafdruk en toekomstige doelstellingen zich tot de markt Hoe verhoudt uw huidige en toekomstige mix van aandrijflijnen zich tot de markt
  • Uitleg over typische mobiliteitsoplossingen die door de markt worden geïmplementeerd

Met Fleet360’s car policy benchmark tool kan je het antwoord op al deze vragen krijgen en ontdekken waar je staat in vergelijking met andere bedrijven in je sector of zelfs met de markt in zijn geheel.

Lees hier meer.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Consultancy & Fleet Management

Gelijkaardige artikels