Gepubliceerd op 1 December 2020 om 09h09
Door Damien Malvetti

Alphabet benoemt Bart Cornu tot nieuwe Sales & Marketing Director

Alphabet, de toonaangevende leverancier van mobiliteitsoplossingen en dochteronderneming van de BMW Group, laat weten dat op 1 december Bart Cornu van start gaat als Sales & Marketing Director. Sinds juli 2018 was Bart Cornu Director Customer Support bij BMW Group Belux.

||
|| © ||
Bart heeft reeds een ruime en gevarieerde loopbaan binnen de BMW Group. Hij startte er in 2004 als Manager van het Regional Distribution Center, dat instaat voor de distributie van wisselstukken in de Benelux. Begin 2008 werd hij Manager Aftersales Business Development en in 2014 maakte hij de overstap naar de verkoopsafdeling als Used Car Manager. Alvorens de BMW Group te vervoegen was Bart tewerkgesteld bij Honda Europe, Brantano en Leuco Tool Corporation. Bart combineert strategisch inzicht met een projectmatige aanpak die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het Sales departement binnen Alphabet. Hij leidde tevens strategische transformatie projecten binnen de aftersales activiteiten, die nu gelden als benchmark binnen de BMW Group BeLux.
Ik kijk er erg naar uit om, vanuit mijn expertise die ik binnen de BMW Group heb opgedaan, op een positieve manier te kunnen bijdragen aan de groei en transformatie van Alphabet als mobiliteitsaanbieder binnen de dynamische mobiliteitssector van vandaag en morgen.” – Bart Cornu, Sales en Marketing Director Alphabet Belgium Long Term Rental NV.
Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Voertuigen , Vlootbeheer , Langetermijnverhuur

Gelijkaardige artikels