Gepubliceerd op 23 November 2021 om 17h21
Door Damien Malvetti

Alphabet: uw mobiliteitspartner altijd en overal

De mobiliteit van bedrijven en hun werknemers is in volle (r)evolutie. Alphabet anticipeerde op deze verandering en ontwikkelde al tal van oplossingen die uw mobiliteit altijd en overal moeten garanderen. Vandaag staat ons engagement ten voordele van duurzaamheid en digitalisering voor nog een bijkomende stap richting de mobiliteit van morgen.

|||
||| © |||

Alphabet heeft net zijn nieuwe merkimago en zijn nieuwe strategie onthuld. Een verfijnd en eigentijds logo dat een duidelijke samenhang vertoont met de wereld van de professionele mobiliteit, die in volle verandering is. De verplaatsingsgewoonten van de Belgische werknemers veranderden aanzienlijk – mede door het coronavirus –in de afgelopen maanden. Alphabet anticipeert echter al meerdere jaren op deze evolutie, zodat wij een brede waaier aan mobiliteitsoplossingen die beantwoorden aan de behoeften van alle werknemersprofielen kunnen aanbieden.

 

Professionele mobiliteit van 1 minuut tot 5 jaar

Dankzij de diversiteit van ons aanbod, kunnen wij uw professionele mobiliteit van 1 minuut tot 5 jaar verzekeren. Naast de langetermijnverhuur van personenwagens, die we inmiddels al 20 jaar aanbieden in België, kunt u bij ons eveneens terecht voor leasing van lichte bedrijfswagens. Via AlphaRent leveren wij bovendien ook kortetermijnverhuuroplossingen vanaf 1 dag. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid tot huur vanaf drie maanden en uitbreidbaar tot 24 maanden en dat inclusief alle diensten. Het gaat in dit geval trouwens om contracten die op ieder moment opzegbaar zijn. Kortom, een all-in operationele leasing, maar dan wel met de flexibiliteit van de kortetermijnverhuur.

 

De laatste jaren werden ook nieuwe diensten, die inspelen op de nieuwe mobiliteitsbehoeften, aan ons aanbod toegevoegd. Denk hierbij aan fietsleasing, car-sharing (AlphaCity), onze add-on-mobiliteitsservice die het mogelijk maakt uw auto voor een bepaalde periode in te ruilen voor een model dat beter aangepast is aan uw behoeften en de Alphabet Mobility App, die het mogelijk maakt uw medewerkers verschillende transportmiddelen aan te bieden in het kader van een budget dat u voor hen hebt opgesteld. Oplossingen die perfect kaderen binnen het federale mobiliteitsbudget.

De elektrische mobiliteit wordt evenmin uit het oog verloren dankzij AlphaElectric, onze alles-in-één-oplossing, waarmee wij u adviseren en helpen bij de implementatie van zowel het elektrisch rijden zelf als van de nodige infrastructuur binnen uw bedrijf en het dagelijks beheer dat erbij komt kijken. Wij bevorderen de duurzaamheid door ons huidig eMobility aanbod uit te breiden en door nieuwe mobiliteitsmogelijkheden aan te bieden via AlphaElectric. Door de invoering van “duurzaam advies” stellen wij onze knowhow inzake CO2-doelstellingen, CO2-neutraliteit en andere duurzaamheidsthema’s ter beschikking van onze klanten.

 

Uw persoonlijke assistent op zak

De digitalisering zit eveneens vervat in de kern van onze nieuwe strategie. Onze AlphaGuide app vormt daarvan het beste voorbeeld. Dankzij deze toepassingen krijgen de bestuurders van onze voertuigen toegang tot meerdere diensten die verband houden met hun professionele verplaatsingen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld schade door een ongeval signaleren, een servicepartner vinden, op enkele seconden hun leasingcontract of hun digitaal verzekeringsbewijs raadplegen en hun brandstofkosten declareren. De AlphaGuide app is een persoonlijke assistent die permanent beschikbaar is. Bij Alphabet begrijpen we immers dat het belangrijk is op elk moment te luisteren naar en te antwoorden op de vragen en behoeften van onze klanten.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Langetermijnverhuur

Gelijkaardige artikels