Gepubliceerd op 17 November 2021 om 13h13
Door Damien Malvetti

Dockx Rental biedt als eerste Belgische verhuurbedrijf de keuze tussen bemande of onbemande reservaties via de website

Dockx Rental is het eerste verhuurbedrijf waar je via de website de keuze krijgt tussen reserveren én afhalen van een bestelwagen via een medewerker in een Dockx Service Shop óf volledig contactloos via de applicatie. Dankzij deze integratie kan je 24/7 een voertuig ophalen, zowel in de Dockx shops als bij één van onze partners.

Dockx Rental breidde vorig jaar zijn service verder uit met de Dockx app. Via deze gratis app kan je 24/7 en zonder tussenkomst van een Dockx medewerker een bestel- of verhuiswagen reserveren en ophalen met behulp van een digitale sleutel. Een procedure die behoorlijk wat tijd uitspaart in vergelijking met reserveren via de traditionele manier. Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken, is de mogelijkheid om te huren via de applicatie nu ook geïntegreerd in de Dockx Rental website. Op deze manier kan de klant zelf kiezen tussen de gekende traditionele verhuur met personeel of voor een contactloze verhuur met meer vrijheid om de huurperiode te kiezen en met meer beschikbare locaties.

Hoe werkt de verhuur via de app?

Heel eenvoudig! In 4 stappen ben je op weg met je bestelwagen: download, registreer, reserveer en ontvang je factuur via de app. Wanneer je jouw reservatie via de website maakt, moet je je enkel nog aanmelden op de app. Je trekt via deze app nog een foto van je eID en rijbewijs en je bent klaar voor vertrek. Een hele tijdswinst! Uiteraard kan je, naast de website, ook gewoon reserveren via de applicatie zelf.

Compleet netwerk in de maak

Via de applicatie zal je niet alleen kunnen huren bij onze gekende Dockx Service Shops, maar ook bij één van onze partners. Onze bestel- en verhuiswagens worden nu al aangeboden op de parking van Storo, Zelfbouwmarkt en IKEA Wilrijk. Op korte termijn breiden we het aantal locaties nog verder uit. Het is onze ambitie om voor iedereen een bestel- en verhuiswagen ter beschikking te hebben op een steenworp van zijn of haar woning.

Ook beschikbaar voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen vlotter een bestel- en verhuiswagen huren via de app. Zo is er voor zakelijke klanten de mogelijkheid om meerdere chauffeurs te koppelen aan één account. Op deze manier verliezen chauffeurs geen tijd bij het ophalen van het voertuig en kunnen ze onmiddellijk vertrekken. Als Fleet Manager kan je zo eenvoudig bestelwagens toewijzen en duidelijk het overzicht bewaren.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Kortetermijnverhuur

Gelijkaardige artikels