Gepubliceerd op 28 December 2020 om 09h00
Door Damien Malvetti

Etienne Rondeau sluit zich aan bij Cargo Lifting

Hij verraste ons toen hij in 2018 tot LCV-manager van het jaar werd verkozen. Op de vraag voor welk ander merk bedrijfsvoertuigen hij zou willen werken, antwoordde Etienne Rondeau dat hij de voorkeur gaf aan een ombouwer boven een ander automerk. En eigenlijk had hij Renault verlaten om zijn kans te wagen in de autologistiek, maar na een jaar keerde hij terug naar de baan waar hij door gepassioneerd is.

||
|| © ||

Cargo Lifting is waarschijnlijk de meest vooraanstaande carrosseriebouwer in België, met een exponentiële groei sinds bijna 20 jaar. Cargo Lifting is gevestigd in Villers-le-Bouillet in Wallonië en actief in heel België. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële carrosserieën zoals kasten en kippers, maar kan ook reageren op elke vraag naar specifieke aanpassingen. Om de dienstverlening aan de klanten te garanderen en de leider in zijn sector te blijven, was het dan ook vanzelfsprekend dat Olivier Stankiewicz aan Etienne Rondeau voorstelde om vanaf 1 januari 2021 het verkoopteam te komen versterken.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Voertuigen , Herconditionering & Koetswerk

Gelijkaardige artikels