Gepubliceerd op 14 September 2020 om 13h05
Door Damien Malvetti

Nieuw ‘Eurostar For Business’ platform ondersteunt zakenreizen

Eurostar, de operator van hogesnelheidstreinen tussen het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk, lanceert een exclusief nieuw boekingsplatform voor zakenreizigers. Het nieuwe platform is een primeur voor Eurostar en biedt organisaties van elke omvang een naadloze start van hun reiservaring met alle boekingen op één plaats. In België is het platform beschikbaar vanaf 21 september.

Voor elke 15 boekingen die een bedrijf maakt, worden gratis upgrades of tickets ontgrendeld voor een volgende reis, zodat degenen die vaker reizen een hogere reisklasse kunnen ervaren en meer uit hun reisbudget kunnen halen.

  • Een upgrade naar Standard Premier wordt aangeboden na elke 15 retourreizen in Standard.
  • Een upgrade naar Business Premier wordt aangeboden na elke 15 retourreizen in Standard Premier.
  • Een gratis Business Premier-ticket wordt aangeboden nadat 15 retours zijn geboekt in Business Premier.

Lees meer over de reisklassen van Eurostar op www.eurostar.com

Bedrijven kunnen op een eenvoudige manier een account aanmaken met behulp van een bedrijfs-e-mailadres. Eenmaal geregistreerd kunnen account admins namens hun collega’s reizen boeken of kunnen individuele medewerkers hun eigen boekingen beheren. Eén enkel dashboard toont alle boekingen op één plaats, waardoor het eenvoudig is om budgetten bij te houden of wijzigingen aan te brengen in bestaande boekingen.

Organisaties die zich op het platform hebben aangemeld, krijgen ook toegang tot inhoud op maat en exclusieve promotietarieven, zodat ze worden beloond voor het kiezen van Eurostar voor hun zakenreizen. Er zijn 400 eVouchers ter waarde van 30 euro beschikbaar voor de eerste bedrijven die zich aanmelden. (1)

Reizigers kunnen zich ook aanmelden voor Club Eurostar, waardoor ze punten kunnen verdienen aan hun zakelijke boekingen die vervolgens kunnen worden ingewisseld voor het plannen van persoonlijke reizen of voor upgrades.

(1) Maximaal vijf eVouchers beschikbaar per bedrijf. 100 eVouchers beschikbaar per markt (UK, Frankrijk, België en Nederland). 25 pond voor UK-vouchers, 30 euro voor Frankrijk, België en Nederland.

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Openbaar vervoer , Mobiliteit

Gelijkaardige artikels