Gepubliceerd op 26 April 2021 om 08h57
Door Marc Demoulin

Partnership Athlon en Partena Professional voor een ‘kleine vloten’ oplossing

Athlon Belgium en Partena Professional slaan de handen in elkaar voor ‘My Fleet’, de operationele leasingoplossing voor zelfstandigen en KMO’s. Deze biedt een complete dienstverlening en komt, door middel van een persoonlijke aanpak, tegemoet aan de huidige mobiliteitsnoden van deze ondernemers.

||
|| © |Els Descamps

Persoonlijke aanpak

Mobiliteitsoplossingen én verwachtingen veranderen snel en zijn zeer persoonsgebonden. Daarom staat een persoonlijke aanpak centraal in dit nieuwe partnership. Vooraleer een klant overgaat tot de online configuratie van een wagen, worden tijdens een persoonlijk contact met een mobiliteitsspecialist van Athlon eerst de specifieke behoeften besproken. Op deze manier krijgt een klant een gepersonaliseerd advies voor de best passende oplossing. Naast het organisatorisch aspect (beheer van het contract, wijziging van bestuurder, enz.), waakt My Fleet eveneens over alle wettelijke verplichtingen zoals de btw-aangifte, fiscale behandeling, berekening van het VAA (voordeel van alle aard), berekening van de solidariteitsbijdrage en de DMFA aangifte.

Dit partnership met Partena Professional is gegroeid uit de jarenlange vertrouwensrelatie die we hebben opgebouwd als leasepartner voor hun eigen bedrijfswagens en cafetariaplan. We zijn dan ook zeer verheugd dat we onze samenwerking verder kunnen uitbreiden en onze expertise kunnen aanwenden in My Fleet. We kijken uit naar een hecht partnership de komende jaren”, legt
Els Descamps, commercieel directeur van Athlon Belgium uit.

Els Descamps, commercieel directeur van Athlon Belgium en Bernard Hullaert, Chief Sales and Marketing Officer van Partena Professional.

 

Marc Demoulin

Marc Demoulin, redacteur van dit artikel

Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Langetermijnverhuur

Gelijkaardige artikels