Intro

UW MOBILITEIT? ONZE SPECIALITEIT.

Uw onderneming wenst te focussen op haar kernactiviteiten. Daarom rekent u op werkinstrumenten op maat, materiaal dat doet waarvoor het gemaakt is: een levensduur lang ervoor zorgen dat u het efficiënt, aangenaam en veilig kunt gebruiken. Dat is exact waar wij bij Opel in gespecialiseerd zijn: we bouwen betrouwbare auto’s en bedrijfswagens in alle maten en gewichten, die aan de meest uiteenlopende verwachtingen voldoen – ook de niet-rationele. We vinden immers dat rijden ook plezierig mag zijn.

Producten

Geef hier een omschrijving van de producten met linken naar de eigen website en onderlijn vooral de fleettroeven uit het gamma. Je kan deze paragraaf opleuken met een video door op uw eigen youtube-kanaal de link te copiëren en hier te plakken.

Services

Of u nu verantwoordelijk bent voor het wagenpark van een KMO of een grote multinational, u verdient een persoonlijke aanpak. Bij Opel kunt u rekenen op een gemotiveerd team van fleetspecialisten die oor hebben naar uw specifieke wensen en behoeften op mobiliteitsvlak. Natuurlijk geven zij u ook graag advies in het licht van de verander(en)de voertuigfiscaliteit. Het spreekt voor zich dat ook uw lokale Opel Business Center u graag wegwijs maakt in de brede waaier van mogelijkheden op het vlak van aankoop, financiering en leasing.

OPEL FINANCE helpt u graag bij het kiezen van de slimste oplossing voor uw nieuwe Opel.

Opel’s FREE2MOVE biedt een reeks oplossingen voor wagenparkbeheer om uw kosten en verbruik te optimaliseren, ongeacht de omvang van uw wagenpark.

Opel Belgium

Contacten

Director Opel Belux
Michel Vercruyssen
B2B Director
Stefan De Smet
Sales Manager B2B
Filip Van Velthoven
Leaser's Activity Manager
Peter De Saegher
Leaser's Actirvity & RV Manager
Vincent Marijsse
Director Pre-Owned Vehicles
Patrick Broes
B2B Sales Support & RAC Manager
Dirk Bauters

Artikel gepubliceerd door Opel Belgium