Gepubliceerd op 3 May 2021 om 13h23
Door Damien Malvetti

Taxation Guide – Hoe kunt u duizenden euro’s per jaar besparen op uw bedrijfswagens?

De Belgische autofiscaliteit blijft een zeer complex onderwerp dat snel verandert. De fiscaliteit voor bedrijfswagens is nog een stukje complexer. Daarom heeft link2fleet zijn krachten gebundeld met het consultancy- en auditkantoor BDO Belgium om deze gedrukte gids rond Belgische autofiscaliteit te publiceren. Hij bespreekt alle juridische en wettelijke elementen waar u rekening mee moet houden om uw wagenpark op efficiënte wijze te beheren. Aarzel niet en bestel uw exemplaar vandaag nog.

|||
||| © |||

link2fleet heeft voor u in samenwerking met audit- en consultancybedrijf BDO Belgium alle fiscale materie samengevat in een heldere, precieze en eenvoudig te consulteren gids. Hij bestaat uit drie hoofdstukken, telkens gewijd aan een thematiek die met de fiscaliteit van bedrijfswagens te maken heeft.

Het eerste deel gaat over de rechtstreekse belastingen en snijdt fiscale onderwerpen aan als het VAA, de beroepsaftrek, de notie van de werkplek, en de gevolgen van belastingen ten koste van de werkgever (verworpen uitgaven of aftrekbare kosten).

Het tweede hoofdstuk is gewijd aan de btw en verkent de details van de fiscale aftrekbaarheid in al zijn vormen en voor alle denkbare specifieke gevallen.

Tot slot gaat het derde deel over het sociaal recht, en dan vooral de CO2-bijdrage die moet worden betaald over elk voertuig dat een werkgever aan een werknemer ter beschikking stelt.

De Taxation Guide kan nu voor 95 euro worden voorgesteld via de onderstaande link.

FISCALE UPDATES

De autofiscaliteit evolueert en overheidsbeslissingen volgen elkaar in sneltempo op om de belasting voor 2026 en zelfs daarna te specificeren.

Ontvang onze updates rechtstreeks in uw inbox en wees als eerste op de hoogte!
Deze fiscale updates zijn voorbehouden aan degenen die de Taxation Guide hebben besteld.

 

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Vlootbeheer , Tax & Legal

Gelijkaardige artikels