Gepubliceerd op 4 June 2024 om 13h52
Door Kevin Kersemans
Gelinkte experten :

Poppy Mobility breidt zijn bestelwagenvloot uit

Poppy Mobility, het deelautobedrijf van D’Ieteren Automotive, voegt extra bestelwagens toe aan zijn vloot. Het gaat om Volkswagen Transporters en Multivans.

Sinds enige tijd biedt Poppy naast personenwagens ook bestelwagens aan, die eenvoudig kunnen worden gereserveerd via de app van het autodeelbedrijf. Deze service heeft duidelijk succes, waardoor beslist werd het aanbod bestelwagens uit de breiden tot 75 stuks.

Poppy-gebruikers kunnen in de drie belangrijkste servicezones (Antwerpen, Brussel en Luik) een Volkswagen Transporter (gesloten bestelwagen) of Multivan (met zes zitplaatsen) reserveren voor het transporteren van grote en/of zware ladingen, of voor groepsreizen.

Flexibel

“Wat ons onderscheidt van andere traditionele bestelwagenverhuurdiensten is onze flexibiliteit”, zegt Pierre de Schaetzen, CMO van Poppy Mobility. “Er is geen vaste tijd voor het terugbrengen. Je kunt de huur gewoon stopzetten wanneer je klaar bent. Dus geen gehaast om je zetel de trap op te sleuren.”

De tarieven voor het huren van bestelwagens zijn competitief, met een kostprijs van 64 euro voor 6 uur en 94 euro voor een volledige dag, brandstof inbegrepen. Een deel van de extra voertuigen bevindt zich op strategische locaties, dankzij samenwerkingen met bedrijven zoals Brico en BricoPlanit.

Kevin Kersemans

Kevin Kersemans, redacteur van dit artikel

Kevin Kersemans is autojournalist met al enkele decennia ervaring op de teller. Zijn passie voor auto's en alles op wielen heeft hij al van kindsbeen af. Voor link2fleet volgt hij vooral de auto-actualiteit en test hij nieuwe modellen.
Dit artikel gaat over: Car-sharing, car-pooling & Taxi
Gelinkte experten :

Gelijkaardige artikels