Intro

De komende 5 jaar zal de mobiliteit meer veranderen dan de afgelopen 100 jaar. Verdere elektrificatie, nog meer connectiviteit en digitalisering – deze evolutie zet zich in sneltempo door in de autosector. Daarnaast wil de bestuurder van de toekomst nog meer zelf zijn keuzes maken. Als pionier in de individuele mobiliteit, neemt BMW een leidende rol op.

 

We bieden oplossingen voor verschillende van uw mobiliteitsvragen en voor de wensen van uw medewerkers. In de komende jaren willen we samen met u de toekomst van de mobiliteit mee vormgeven. 

Producten

BMW is de referentie voor bedrijfswagens via zijn netwerk van concessies, zijn dienstverlening en zijn brede waaier aan modellen en motorisaties. 

 

Wie weet beter welke aandrijving bij uw wagenpark past dan u zelf? Daarom geven wij u bij BMW de Power of Choice. Met de komst van de BMW X1, X2, X3, de 4 , 5 en 7 Reeks, al deze modellen zorgen ervoor dat u zelf kiest voor de aandrijving die het best past bij de noden van uw wagenpark: benzine, diesel, plug-in hybride of volledig elektrisch.

BMW Group Belgium Luxembourg

Contacten

Corporate & Special Sales Manager
Alain Peers
Business Manager
Michael Cordero
Business Manager
Michael De Schepper
Business Manager
Jeroen Michel
Business Manager
Denis Malherbe
Business Manager
Koen Philips
Business Manager
Tarek Srouji

Artikel gepubliceerd door BMW Group Belgium Luxembourg