Gepubliceerd op 1 April 2020 om 14h10
Door Damien Malvetti

Poppy mobiliseert zich voor de lokale gemeenschap

Ten gevolge van de maatregelen genomen om het COVID -19 virus te bestrijden, lanceert autodeelplatform Poppy twee initiatieven die gericht zijn op startups en op medische profielen.

Poppy beschikt over 350 milieuvriendelijke wagens, 400 scooters en biedt ook deelsteps aan in Brussels en Antwerpen. Het aanbod is divers, biedt dag en nacht bewegingsvrijheid en dat alles tegen een aantrekkelijk tarief. Poppy stelt haar creativiteit nu ten dienste van haar gebruikers door twee initiatieven te lanceren die de lokale gemeenschap kunnen helpen, zoals verder toegelicht door Laetitia Gutierrez, CMO van Poppy Mobility.

Supportinglocals

“Het eerste initiatief ‘Supportinglocals’ groeide uit de eenvoudige vaststelling dat tal van startups en lokale bedrijven een beroep moeten doen op thuisbezorging om hun activiteiten te kunnen verderzetten. Velen onder hen hebben daar geen voertuigen voor. Wij bieden hen een oplossing waardoor ze verder kunnen werken in deze moeilijke periode. Geïnteresseerden surfen naar poppy.be/supportinglocals, en vullen er het online formulier in. Vervolgens contacteren we u met een oplossing, op maat van uw behoeften, en aan een scherp tarief.” Voor deze oplossing stelt Poppy zijn auto’s en scooters ter beschikking voor het aantal dagen dat door het lokale bedrijf en Poppy wordt bepaald. Zo biedt Poppy een leveringsoplossing die alle hygiënische maatregelen respecteert.

Supportingmedicals

Poppy’s tweede initiatief richt zich op de medische wereld. “Sinds 25 maart bieden we een mobiliteitsoplossing voor het medisch personeel die door omstandigheden niet op hun werkplek geraken. Het initiatief staat open voor artsen, verpleegkundigen en zorgassistenten. Het aanbod is volledig gratis zodat de gebruikers er kosteloos gebruik van kunnen maken. Surf gewoon naar poppy.be/supportingmedicals en bewijs dat u deel uitmaakt van het medisch personeel zodat u van het systeem kan genieten.”

Meer info: https://poppy.be/supportingmedicals

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Car-sharing, car-pooling & Taxi , Mobiliteit

Gelijkaardige artikels