Intro

Nieuwigheden 2024

De nieuwe modellen van Mercedes-Benz voor 2024 beloven een opwindende combinatie van traditie en technologische vooruitgang. De E-Klasse staat centraal in deze revolutie, met een mix van klassieke proporties en geavanceerde elektronica. Verwacht een strak exterieur, met een onderscheidende grille en LED-verlichting. Het interieur is een showcase van digitalisering, met het opvallende MBUX Superscreen als middelpunt, geavanceerde sfeerverlichting en ruimte die bijna op S-Klasse niveau ligt. De nieuwe E-Klasse biedt ook indrukwekkende efficiëntie, met de helft van de modellen als plug-in hybrides.

 

De CLE serie, voortbouwend op de C- en E-Klasse, brengt sportieve elegantie naar voren met een lange wielbasis en een dynamisch ontwerp. De Coupé belichaamt atletiek en verfijning, met een nadruk op kracht en moderne designtaal. De Cabrio wordt verwacht voor open rijplezier.

 

Op de IAA in München maakte de wereld kennis met de Concept CLA Class, een voorproefje van de veelbelovende nieuwe modelfamilie die de lat voor elektrisch rijden nog hoger legt. Dit voertuig, de elektrische ‘hypermiler’, markeert een primeur als het eerste model op het innovatieve nieuwe modulaire architectuurplatform van Mercedes-Benz. Wat indruk maakt, is zijn ongeëvenaarde actieradius van meer dan 750 km, met een opmerkelijk laag verbruik van ongeveer 12 kWh per 100 km.  Dit model biedt een voorproefje van wat komt: de eerste complete familie van volledig nieuwe elektrische voertuigen, ontwikkeld vanuit een geheel nieuw perspectief. Het belooft niet alleen prestaties en duurzaamheid, maar ook een opwindende visie op elektrische mobiliteit, en markeert een veelbelovende stap voorwaarts in de evolutie van elektrisch rijden binnen de Mercedes-Benz familie.

Services

STERKE PUNTEN VAN HET MERK

Mercedes-Benz is zonder meer de pionier op vlak van veiligheid, comfort, kwaliteit en duurzame, milieuvriendelijke oplossingen. Benchmark op vlak van CO2 emissies is bijgevolg een bijkomend kenmerk.

REFERENTIES

De beste referenties komen van onze klanten. Daarnaast zijn we behoorlijk fier op de tientallen internationale onderscheidingen die we de voorbije jaren mochten ontvangen. De meest prestigieuze daarvan is de “European Environmental Award” van de Europese Commissie.

Mercedes-Benz Belgium Luxembourg

Contacten

Manager Fleet & Corporate Sales
Steve VANSLYPE
Key Account Manager Fleet
Karima ARI
Key Account Manager Fleet
Karin NYS
Key Account Manager Fleet
Stephan SELIS
Key Account Manager Fleet
Jérôme VAN CAPPELLEN
Key Account Manager Fleet
Kevin VAN DEN BOSSCHE

Artikel gepubliceerd door Mercedes-Benz Belgium Luxembourg