Gepubliceerd op 1 September 2022 om 09h19
Door Damien Malvetti
Gelinkte experten :

Martin Domise, nieuwe Algemeen Directeur Renault Brand Belux en Directeur Renault België Luxemburg

Martin Domise wordt vanaf 1 september tot Algemeen Directeur Renault Brand Belux en Directeur Renault België Luxemburg benoemd en vervangt Jérôme Pannaud, die vanaf 1 november de functie van Director Importers Africa, Middle East, Pacific opneemt.

|
| © |

Martin Domise, geboren in 1989 in Amiens, is afgestudeerd aan de HEC Paris. Na verschillende mandaten als lokaal verkozene te hebben bekleed in de stad Amiens en de regio Hauts-de-France, treedt hij in 2018 in dienst bij Renault Group. Binnen de afdeling Public Affairs van de Groep is hij belast met de relaties met de Senaat en de lokale overheden. In 2019 wordt hij benoemd tot Executief Secretaris van de Operationeel Directeur Europa. In 2021 maakt hij de stap naar Renault Retail Group waar hij wordt benoemd tot Directeur van de Parijse Hub en Directeur “Transformatie”.

 

Jérôme Pannaud, geboren in 1963 in Parijs, studeerde af aan « l’Institut d’Etudes Politiques de Paris ». Na zijn studies begint hij in 1989 zijn professionele carrière bij Renault en bekleedt er verschillende functies binnen de commerciële afdelingen in Frankrijk en Europa, waarvan drie jaar in Nederland als marketing coördinator. In 2003 wordt hij benoemd tot Marketing Directeur van Renault België Luxemburg. In 2006 keert hij terug naar de hoofdzetel als Commercieel Directeur Bestelwagens bij de Commerciële Directie Bedrijfsvoertuigen. In 2010 wordt hij binnen de Europese Commerciële Directie (G10) benoemd tot Marketing Directeur, vervolgens in 2013 tot Sales Directeur. Jérôme Pannaud is sinds mei 2015 Commercieel Directeur van Renault Rusland. In oktober 2018 wordt hij tot Algemeen Directeur van Renault België Luxemburg benoemd.

 

Damien Malvetti

Damien Malvetti, redacteur van dit artikel

Damien Malvetti is opgeleid als journalist en gepassioneerd door wagens, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en beschikt over een uitgebreide kennis van de fleet-sector en elektrische mobiliteit.
Dit artikel gaat over: Invoerders & Constructeurs , Voertuigen
Gelinkte experten :

Gelijkaardige artikels