Intro

Als historisch mobiliteitsmerk en Europees pionier op het gebied van elektromobiliteit ontwikkelt Renault al lang innovatieve voertuigen. Met het strategische plan ‘Renaulution’ stippelde het merk een ambitieuze en waardevolle transformatie uit. Renault evolueert zo naar een nog competitiever, evenwichtiger en meer geëlektrificeerd gamma. Het merk belichaamt moderniteit en innovatie op het gebied van technologie-, energie- en mobiliteitsdiensten, zowel in de auto-industrie als daarbuiten.

Nieuwe technologieën, elektrische en geconnecteerde voertuigen, gepersonaliseerde applicaties… Bij Renault zijn we gedreven om alles in het werk te stellen om één belofte waar te maken: uw dagelijks leven gemakkelijker maken. Omdat we dat belangrijk vinden, zijn onze voertuigen en diensten ontworpen om uw metgezel op de weg te zijn en om aan uw behoeften te voldoen, wat die ook mogen zijn.

Producten

Renault, tien jaar geleden pionier en nu Europees leider, voert zijn elektrische revolutie op met Nieuwe Renault Scénic E-Tech electric en Mégane E-Tech electric. Deze twee emblematische modellen in het Renault-gamma, nu verkrijgbaar in 100% elektrische vorm, combineren uitzonderlijke wendbaarheid, veelzijdigheid en prestaties op de weg. Ze staan symbool voor een nieuwe visie. Een visie van duurzame mobiliteit die steeds toegankelijker wordt, zonder in te boeten aan efficiëntie of rijplezier.

Daarnaast versterkt Renault zijn aanwezigheid in de categorie hybride SUV’s met de Renault Rafale, Nieuwe Renault Espace en de Renault Austral.

Deze drie ambitieuze modellen vormen de hoekstenen van het streven van het merk om het C- en D-segment te heroveren. Ze zetten het offensief voort dat werd ingezet met Arkana en de Mégane E-Tech electric in het hart van de markt, in de traditie van “Voitures à Vivre“, met een resoluut moderne aanpak. De ‘Nouvelle Vague”-aanpak wil van het merk een referentie maken op het gebied van technologie, schone energie en diensten.

Onder het label Renault Pro+ biedt het merk Renault een gamma bedrijfsvoertuigen rond vijf modellen: Kangoo Van, Trafic en New Master. Het hele bedrijfswagengamma van het merk is nu beschikbaar in een E-Tech 100% elektrische versie. Er zijn diensten op maat beschikbaar om te voldoen aan alle professionele behoeften, zodat er een antwoord op maat is voor de eisen van elk beroep.

Services

Vandaag de dag bieden wij onze professionele klanten een breed scala aan oplossingen op maat: verkoopfinanciering, leasing, onderhoud en servicecontracten.

Daarnaast draagt Groupe Renault bij aan duurzame mobiliteit door de ontwikkeling van milieuvriendelijke voertuigen en een aanbod van nieuwe mobiliteitsdiensten, zoals auto-delen. Groupe Renault heeft de term ‘mobiliteit’ opnieuw gedefinieerd: lage CO2-uitstoot, een prijs op maat en rijplezier! Dit alles wordt weerspiegeld in ons gamma elektrische, hybride en plug-inhybridevoertuigen.

Bezoek een van onze 230 verdelers!

RENAULT BELUX

Contacten

Managing Director
Martin DOMISE
Sales Director
Jan SCHMOOK
Remarketing Manager
Pascal LECLOUX
Fleet & Leasing Company Manager
Marc FUMAGALLI
Public & Special Markets
Ingrid LOCKLEY
Head of Fleet
Peter BYKANS

Artikel gepubliceerd door RENAULT BELUX