Intro

Välkommen till Volvo!

 

Welkom bij Volvo: beter kunnen we het niet omschrijven. Welkom aan iedereen die benieuwd is naar onze missie en visie. Een visie waarin mensen centraal staan en waarin we al jarenlang steevast de kaart trekken van elektrificatie. Een visie die steunt op duurzaamheid, waarin we graag onze partners betrekken en met plezier uitnodigen om van gedachten te wisselen. Over uw wagenpark? De toekomst? Veiligheid? Elektrificatie? Een voorstel op maat? De fleetmarkt? Of over Volvo zelf? Neem gerust contact en we luisteren graag.

Producten

For life. Volvo wil een positieve impact creëren op mens en natuur. Vanuit ons Scandinavische DNA vertrekt alles: design, innovatie, ambitie en ook duurzaamheid, in al haar betekenissen: duurzame klantenrelaties, maar ook duurzame producten met een hedendaags karakter. We bouwen aan het nu, met oog voor de volgende generaties. Alleen zo kunnen we iedereen hun vrijheid geven, for life.

 

Volvo kiest resoluut voor de elektrificatie van haar wagenpark, zonder in te boeten aan onze veiligheidsstandaarden en comfort. Duurzaamheid, veiligheid, connectiviteit en comfort zijn ook de bouwstenen van onze groenste en meest compacte SUV ooit, de nieuwe Volvo EX30. Een “small but mighty” toevoeging aan de elektrische SUV’s in het B-segment en aan ons elektrisch gamma, naast de Volvo EX90, XC40 en C40.

 

De Volvo XC40 en C40 zijn “made in Belgium” en vanaf 2025 zal ook de Volvo EX30 van de band rollen in onze fabriek te Gent.

Volvo Car Belux

Contacten

Fleet & Leasing Manager
Steven Trentin
Key Account Manager
Maxim Verdoodt
Key Account Manager
Joran Maes
Business Development Manager
Koen Corbeel
Business Development Manager
Daria Sciales
Account Manager Authority Sales
Joost Chielens

Artikel gepubliceerd door Volvo Car Belux